Answers

  • Brainly User
2014-06-02T12:22:09+05:30
Cost of each chair=Rs 1065
therefore cost of 50 chairs=Rs(106*50)=Rs 53250

Cost of each blackboard=Rs 1645
therefore,30 blackboards=Rs(1645*30)=Rs 49350

therefore total bill= Rs(53250+49350)=Rs 102600
0
2014-06-02T12:25:02+05:30
If 50 chairs and each cost (one)= 1065
30 blackboard ;;=1645 so
50*1065=53250
30*1645=49350 
total bill amount is = 102600
1 5 1