Answers

The Brainliest Answer!
2014-06-05T17:08:35+05:30
T1 = 100/50  = 2 hr
t2 = 100/25 = 4 hr
total time = 4+2 = 6 hr
total distance = 100 + 100 = 200Km
average speed = total distance/total time
                      = 200/6
                      = 100/3 Km/hr
2 5 2
2014-06-05T17:19:24+05:30
Total distance=200km, time=6 hrs Speed=distance/time, so 200/6=100/3
1 5 1