Answers

2015-08-28T18:17:00+05:30
Number of grapes = 80 (price = 80/20 = 4)
number of apples = 19 (price = 19*5=95)
number of bananas = 1 (price = 1*1=1)

total fruits = 80+19+1 = 100
price = 4+95+1 = 100
0
2015-08-28T18:27:31+05:30
You could always buy 100 bananas.
No. of fruits = 100
Price = 100 * 1 = ₹100
0