Answers

2015-09-04T15:30:21+05:30
Rice for him = 1/10 of 200/3kg
= 20/3kg
200/3 - 20/3 kg
180/3 = 60kg

for 6 people = 60/6
= 10 kg
0
2015-09-05T13:01:37+05:30
The person really has 66.66kg of rice with him. When hi takes 1/10th of it , it becomes 66.66 - 6.66 = 60. When it is distributed equally among 6 persons then the rice amount each person gets is 60/6 = 10
0