Answers

2014-02-07T16:03:33+05:30
The answer is 51 (you add the next odd number)
6+5=11+7=18+9=27+11=38+13=51

0
2014-02-07T17:24:12+05:30
You see, the difference between the two successive terms increases by 2 at each step. hence the term after 38 is 38+13=51. 
0