Answers

2015-10-20T15:29:42+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Number of biscuits in a packet of brand A = 12
number of biscuits in a packet of brand B = 15
number of biscuits in a packet of brand C = 21

Find the LCM of 12,15 and 21
12 = 2×2×3 = 2²×3
15 = 3×5
21 = 3×7
LCM = 2²×3×5×7 = 420

So number of biscuits of each brand = 420
Packets of brans A = 420÷12 = 35
Packets of brans B = 420÷15 = 28
Packets of brans C = 420÷21 = 20
1 5 1
2015-10-20T22:37:47+05:30
In this u need to find to L.C.M
therefore it is:
12=2×2×3
15=3×5
21=3×7

which is therefore 3×2×2×7×5=320
0