Answers

2014-06-27T15:36:33+05:30
Man finish 100m in 10s =100/10=10m/s cheetah finish the same distance in 3.5s =100/3.5=28.57m/s distance covered by man in 3.5s is=10*3.5=35m When cheetah reached finish line the man would lies back at= 100-35=65m
0
2014-06-27T16:46:54+05:30
Man finish 100m in 10s =100/10=10m/s cheetah finish the same distance in 3.5s =100/3.5=28.57m/s distance covered by man in 3.5s is=10*3.5=35m When cheetah reached finish line the man would lies back at= 100-35=65m
0