Answers

2015-11-11T09:20:42+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
1 min = 60 sec
4 min = 4*60 = 240 sec
half min = 60/2 = 30 sec
totally, 4 and half minutes have 240+30 = 270 sec
2 5 2
2015-11-11T09:27:46+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
1 minute = 60 seconds

4 minutes = 60*4= 240 seconds

half minute = 30 seconds

therefore 4 and a half minutes = 270 seconds


hope so my answer is useful....^_^ !!
1 5 1