Please someone can check out if my answers are correct and help me with the questions # 11, 15 and 16. Thanks. For # 11. 3/8 = 0.375 x 14.5= 5.4375. then 14.5 - 5.4375= 9.0625 miles.for # 15. 3/8= 0.375x 32.1 = 12.0375. then 32.1 - 12.0375= 20.0625 miles. for # 16. 4/5 = 0.8 x 40 = 32. then 40 - 32 = 8 so the answer is 1 hour.

1
i think all u r answers r correct frnd 
Hi my frnd you think but you not sure
yeah #11 is quite tricky 
Thanks Pahiroy for your help

Answers

The Brainliest Answer!
2015-11-14T11:26:57+05:30
12. ---- Correct

13. --- correct

14. ---- correct ,

For 11. question :-

⇒ Jamaree biked 3/8th of 14.5 miles

So , the distance he covered = 3/8 × 14.5 = 5.4375 miles ,

Remaining distance = Total distance - distance he covered

⇒R.D = 14.5 - 5.4375 = 9.0625 miles

_____________________


For 15th question :-

⇒ Ezekial rode = 3/8th of 32.1 miles ,

which is , = 12.0375 miles

⇒ Distance he yet to cover = 32.1 - 12.0375 = 20.0625 miles

_____________________

For 16th question :-

⇒Asim saved 4/5th of the amount of $40
⇒ i.e. he save $32 & need $8 more to buy the video game .

⇒ For 1 hour he get = $7.75

⇒ $1 = 1/7.75 hour

So , for earning $8

⇒ $8 = 8/7.75 = 1.0322 hour
3 3 3
Thanks Mukuss for your help and explanation.
:) mah , pleasure , its Muks