Answers

2015-11-18T20:26:53+05:30
1Year = 365 days. 
1Day = 24 hours, 
1Hr = 60 minutes 
1Min = 60 seconds.
60 x 60 = 3600 for 1 Hour3600 x 24 = 86400 for 1 Day.86400 x 365 = 31536000 seconds.Hope I would've helped you! :)
2 5 2
2015-11-18T21:28:18+05:30
ITS....3.154e+7...thats the answer u want :)
0