Answers

  • qais
  • Content Quality
2015-11-30T18:03:21+05:30
Let the Labelled price be Rs 100
his CP is 100 - 30% of 100
=100- 30 =70
now , his SP is labelled price + 12% of labelled price
=100 +12= 112
now gain = SP - CP
= 112 -70 = 42
profit % = (42×100)/70
= 60%
0
di toh
sry...show ni kr rha..so i asked u
Mark ya marks
i mean..best answer mark krne bol rhe the
mai kya Mark Karun.