Answers

2015-12-06T20:50:50+05:30
1000 days = 24000 hrs
1 hour = 60× 60 = 3600 seconds 
∴ 1000 days = 24000×3600 = 86400000 seconds
0
2015-12-06T23:13:43+05:30
1000 × 24 × 3600 =86400000 seca
0