Answers

2016-01-03T22:28:30+05:30
Cost of 12 bananas = rs 3.75
cost of 1 banana = 3.75/12
cost of 1600 bananas = 1600*3.75/12= rs. 500
s p. of bananas
first case,
s.p. of 2 bananas = rs. 1
s.p. of 1 banana = rs. 0.5
s p. of 900 bananas = rs.0.5*900 = 450
second case,
no.of bananas = 1600-900 = 700
cost of 5 bananas = rs. 2
cost of 1 banana = rs.0.4
cost of 700 bananas = rs 0.4*700= 280
total selling price = 450+280
= 730
c.pSo, their is gain
gain percent = x
s.p.-c.p./c. p.*100 = x
730-500/500*100=x
230/500*100=46
x = 46%
Therefore, gain percent = 46%
0
good answer!!!
please mark as brainliest answer..