Answers

2016-01-07T20:10:13+05:30
Men   - money
5        -875
10     -?
so, 10x875=5x
8750/5=1750 rs can be earned by men

0
The Brainliest Answer!
2016-01-07T20:58:34+05:30
Earning of 5 men = Rs 875
Earning of 1 man = Rs 875/5 = Rs.175
Earning of 10 men = 175×10= Rs1750            .............1
Earning of 7 women = 875
Earning of 1 woman = 875/7=Rs.125
Earning of 5 women = 125×5 = Rs. 625          ..............2
Adding 1 and 2
⇒1750+625= Rs 2375
1 5 1