**Since Rs 50 & Rs 20 are in the ratio we can write,**

**No. of Rs 50 notes = 3x**

**No. of Rs 20 notes = 5x**

**As She has a total of 25 notes, **

**So, we can write,**

**No. of Rs 10 notes = 25-(3x+5x) = 25-8x**

**Now we calculate the actual amount of each notes,**

**Rs 50 note amount to = 50×3x = 150x**

**Rs 20 note amount to = 20×5x = 100x**

**Rs 10 note amount to = 10×(25-8x) = 250-80x**

**Total sum of money he has = Rs 590**

**According to the problem,**

**150x + 100x + 250 - 80x = 590**

**170x = 340**

**x = 2**

**Now we find out the actual no of notes in each case,**

**No. of Rs 50 notes = 3 × 2 = 6 ; No. of Rs 20 notes = 5 × 2 = 10 ; No.of ****Rs 10 notes = 25-(8 × 2) = 9**