Answers

2016-01-23T15:10:43+05:30
36 poles will be passed by bus
0
2016-01-23T15:13:15+05:30
45 x 4 = 180kms (the distance covered)
convert it in meters.. 180 x 1000 = 180000ms

no.of poles = 180000/ 50 = 3600 (your answer)

:)
0