# What is the marked price?a)when selling price = $442 and discount = 15%b)when selling price =$1200 and discount =12%

2
by thanmayei

• Brainly User
2014-07-23T16:34:35+05:30

### This Is a Certified Answer

Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
15% of 442 is (15/100)*442 = 66.3
marked price is selling price + discount which is 442+66.3 = $508.3 12% of 1200 is (12/100)*1200 = 144 marked price is selling price + discount = 1200+144=$1344
2014-07-23T16:49:53+05:30

### This Is a Certified Answer

Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
a) S.P. = $442 , Discount% = 15% Discount amount = ( × 442 =$66.3
Marked Price = (S.P. + Discount Amount) = $(442+66.3) =$508.3

b) S.P. = $1200, Discount% = 12% Discount amount = × 1200 =$144
Marked Price = (S.P. + Discount Amount) = $(144+1200) =$1344