There is a debate competition in my school and the given topic is-
Co-circular activities should be given equal importance as academic activities.
I want to be the intergector so can someone please suggest me some questions to ask to the candidates according to the topic. The questions should be both for AGAINST and FOR and should be hard to answer .

2

Answers

2014-07-24T15:40:41+05:30
What is universe made of ?
ans :-95%of universe made of atoms and which from everything we see around us only account of measly 5%.
Q2-HOW DID LIFE BEGIN?
ANS- FOUR BILLION TEARS AGO SOMETHING GETTS STIRRING ON THE EARTH AND FORM MOLECULES OR THAT MOLECULES MADE HUMANS SO HUMANS ARE ALSO CALLED MOLECULES HUMAN.
Q3-IS SCIENCE IS HELPFUL?
ANS-YES
Q4-TELL THE USES 
ANS -IT DAMAGE THE DISEASES PROBLEMS ,HELPING IN OUR DAILY LIFE
Q5-IS IT A GOOD THING FOR US
ANS- YES BECAUSE IT IS A NEW WAY OF LIFE
   NOW AGAINST THE SCIENCE
Q6-IS SCIENCE IS AVERY IMPORTANT THING IN OUR LIFE
ANS-YES 9IT IS IMPORTENT BUT IT HAS SO MANY LOSES ALSO LIKE MANY ARE AFFECT TO THE HUMANS ONLY.
Q7-HOW IT AFFECT?
ANS-THE LASERS CAN AFFECT TO OUR EYESIGHT BY MISUSE OF IT SO THE T.V. IS A THING MADE BY THE HELP OF SCIENCE SO IT HAS LES BENEFITS BUT MORE LOSES.
Q8-HOW SCINCE IS VERY VERY HARMFULL
ANS-THE MOBILES ARE ALSO THERE IN SCIENCE WITH THIS SO MANY KINDS OF BIRDS ARE DEAD FILLY SO MANY SPECIES ARE NOT FOUND ON EARTH  DUE TO ITS RANGE.
                                     SO WE CAN SAY THAT SCIENCE IS HELPFULL BUT SO MANY THINGS ARE AGAINST IT OR FOR IT ALSO THANKYOU


0
I asked for some hard questions which are hard to answer
The Brainliest Answer!
2014-07-24T15:54:35+05:30
What is actually co circular activities?co circular activities are activities like exercises and various types of games.......... what is academic activities?academic activities are activiies which are related to studies.........why do we need to perform co ciricular activies?we need it because it keeps us fit and healthy..........why do we need to perform academic activies?we need it because it gives us knowledge.
1 5 1
I asked for some hard questions which are hard to answer