Add 2 hr 40 min 32 sec and 4 hr 28 min 38 sec

2
Add seconds values first. 32 + 38 = 70 sec. More than 60 sec. or 1 minute. So convert it into minutes & seconds = 1 minute and 10 seconds. Add 1 to the sum of minutes. So total minutes = 40 + 28 + 1 = 69 min. As it is more than 60, convert it into hours and minutes. we get 1 hour and 9 minutes. So add 1 to the sum of hour values. Hours total = 2 + 4 + 1 = 7 hours.
So the total sum = 7 hours , 9 minutes and 10 seconds.

Answers

2014-07-29T09:31:11+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Add the seconds values first, because they have the lowest value or are the smallest units.

Add seconds values first. 32 + 38 = 70 sec. More than 60 sec. or 1 minute. So convert it into minutes & seconds = 1 minute and 10 seconds. So Add 1 to the sum of minutes.

So total minutes = 40 + 28 + 1 = 69 min. As it is more than 60, convert it into hours and minutes. we get 1 hour and 9 minutes. So add 1 to the sum of hour values.

Hours total = 2 + 4 + 1 = 7 hours.

Total value  7 hours  9 min  10 ssec

0
2014-07-29T10:55:36+05:30
Its easy 2:40:32
            4:28:38
add them you will get 7:09:10 
0