Answers

2016-03-09T16:00:43+05:30
The Ans is in the picture. Pls Mark as brainliest.
0
2016-03-09T16:03:06+05:30
Mean of 30 observations is 12
Sum of observations = 30×12 = 360
One observation 47 is misread as 74
The Difference = 74 - 47 =  27
That means, the total 360 is 27 more than the actual total
Now, 
Sum of new observations = 360 - 27 = 333
Now, the new mean = 330/30 = 11
0
Sorry...the answer should be 333/30 = 11.1