Marcy paid $35 for 10 kg of raisins she divided the raisins equally into two containers then she sold the raisins in the first container at $4.50 per kilogram and those in the second container at $5.50 per kilogram how much money did Marcy earn after selling all the raisins

1

Answers

2016-03-17T16:19:33+05:30
CP=$35
divided into two=5kg each
1st container=each kg for $4.50
2nd container=each kg for $5.50
solution= 1st container
1kg=4.50
5kg= x
4.50 x 5=$22.50
2nd container
1kg=5.50
5kg=x
5.50x5=$27.50
so 22.50+27.50=$50.00 SP=50.00 dollars
G=SP-CP
=50.00-35.00=15.00 dollars
Maria sold it for 50 dollars and made a gain of 15 dollars
0