Answers

2016-03-20T18:21:15+05:30
1cat=4kg 1 duck =1kg 1 sheep =100kg I.e.,4kg+1kg+100kg=105kgs Hope u got it... :))
1 5 1
Mark s the ge best..
Mark as the best
if u want to mark as best..Mark or else give it to other user...however im leaving brainly in few days...
2016-03-20T18:21:24+05:30
1 cat=4kg
duck=5kg-4kg=1kg
sheep=99kg+1kg=100kg
sheep+cat+duck 100kg+4kg+1kg=105kg
1 5 1
mark as brainliest
hope u satsified wid my ans:)
sheep is coz sheep-duk=99
so sheep=100
edt it....