Answers

2016-04-07T22:49:41+05:30
Two bulbs of 50W each =100w
They work for 5 hours in a day  so 100*5=500w 

Two fans of 70w each = 140w
they work for 10 hours in a day so 140*10=1400w
total number of units consumed in a day is 500w+1400w = 1900w
 total number of units consumed in a month is 1900*30 = 57000w or 57kw
0