Answers

2014-02-28T11:57:06+05:30
Length of the playground = 51m
Width of the playground = 40m
Area of the playground = 51m X 40m = 2040 sq m
Cost of leveling the playground at Rs 35 per sq. m is = Rs 35 X 2040 = Rs 71400
Perimeter of the playground = 2 X (51m + 40m) = 2 X 91m = 182m
Cost of fencing the ground at Rs 45 per m = Rs 45 X 182 = Rs 8190
0