Answers

2016-04-14T20:59:08+05:30
Please give the complete question......so that I could read and solve...also u will get the ans
0
2016-04-14T22:07:31+05:30
(i)ans:they sells 7000 bags of white cement and 6000 bags of grey cement.
They earns a profit of 9 rupeesof white cement, and Loss of 5rupees per bag of grey cement sold.

profit=7000×9=63000.
and
loss=6000×5=30000
profit=63000-30000=33000.

the company gains 33000 profit.



(ii)the number of grey bags sold is 5400.
to get neither Loss not profit.
loss=5400×5=27000
so,profit must be 27000(according to problem)

profit of selling 1 white cement bag=9 rupees
let no.of cement bags=c
therefore 9c=27000
=c=27000/9
=3000
so no.of whitecement bags sold=3000.





0