Answers

2014-08-24T18:46:54+05:30
Total distance =270km
total time=3hr 45min or 225min
1/3 distance=90km
speed while this(90km)=60km/hr
let time taken while this='x' hr
according to formula
60=90/x
x=1.5hr or 1hr 30 min or 90min
rest journey=270-90=180km
rest time=225-90=135min 2.25hr
speed=180/2.25=80km/h
1 5 1