Answers

2014-08-24T18:31:54+05:30
Sold price=7000
loss=2000
so original price=7000+2000=9000
now 18% of 9000=9000*18/100=1620
for getting profit of 18% selling price must be=9000+1620=10620
1 5 1
2014-08-24T20:03:13+05:30
Very trivial thing, when you are in loss? If you sell a higher price thing in lower price.

So, lets say the price of object is P. So, this is obviously P > 7000 as we are in loss.

Thus,
P - 7000 = 2000
P = 9000

Now we want profit of 18%.
18% of 9000 = 9000 * (18 / 100) = 90 * 18 = 1620

So to get profit, we must sell in higher price,
Thus price of selling is, 9000 + 1620 = 10,620

Answer
10,620
0