Read the following and write the letter (A, B, C, D) of the words which best fits each space.

Dear Anna,

Last week a typhoon struck the Hong Kong. When we first heard that it was coming towards us, the (i) ........ was very hot and (ii) ...... The sky was (iii) ........ and it was very (iv) ......... . I didn't believe the weather (v) ....... on the radio. I thought they had made a mistake. Later that day however, clouds appeared and it quickly (vi) ......... cooler. Then the (vii) ....... became stronger throughout the night and several trees were (viii) ..... down. That night was the worst night of my life. When morning came, it was suddenly very (ix) ..... . We were at the centre of the typhoon ! An hour or two later the wind started again, but it was not quite as (x) ...... as before. Nevertheless there was lot of damage and a number pf people were killed.

i A. temperature B. weather C. sky D. climate
ii A. dry B. dried C. drying D. dryly
iii A. straight B. empty C. deep D. clear
iv A. sun B. sunny C. sunlight D. sunshine
v A. article B.forecast C.announcement D. story
vi A. became B. seemed C. felt D. blew
vii A. rain B. coolness C. wind D. temperature
viii A. knocked B. pushed C. turned D. blown
ix A. easy B. weak C. calm D. gentle
x A. big B. strong C. high D. steep

1

Answers

The Brainliest Answer!
2014-09-08T18:37:04+05:30
1. A
2. A
3. D
4. B
5. B
6. A
7. C
8. A
9. D
10.B


1 5 1