Answers

2014-09-09T18:59:46+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Charges for 7 days = 3 day-fixed charge + 4 * daily-additional-charge
Charges for 5 days = 3 day-fixed charge + 2 * daily-additional-charge

Subtract the 2nd one from first, we get,

Rs 27 - Rs 21 = 6 = (4 -2 ) daily charge

So daily additional charges are 6/2 = Rs 3 per day

So the 3 day fixed charge = 27 - 4 * daily charge = 27 - 12 = Rs 15

0