1. In math test each wrong ans is awarded -1 mark and each correct ans is awarded 2 marks. Find the total score of a student scoring 56 marks on the correct ans and -2 marks on wrong ans and give the no of correct ans and wrong ans.

2. In a class if 40 students 1/5 of the total no of student like to study English 2/5 of the total no like to study maths and the remaining students like to study science. How many students like to study science? What fraction of the total no of students like to study science?
3.the weight of trunk is 27.60 kg . If the weight of suitcase is 5/6 of the weight of the trunk and the weight of the bag is 1/8 of the weight of the suitcase, find the total weight of the suitcase and the bag?
4. Find with property
-57×(-19)+57

1
Explain the details of steps in the answer. u cannot just write final answer in numbers.
you are not doing right(goes to pranjal) by asking 3 questions in one question and that only worth 5 marks.
Ok
Sir ji (goes to Kvnmurty), the 1st answer is incorrect.(According to you)For the correct answers (28 correct answers) he gets 28*2=56 marks and since you have answered that there are 30 questions,he answered 2 wrong and hence -1*2=-2 marks are deducted out of his total,making it 56-2=54, not 56.Infact, Pranjal had to add a detail himself that how many questions were there and then only it is answerable.

Answers

The Brainliest Answer!
2014-09-28T21:50:44+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
1.  56 marks are scored on right answers, so number of questions answered correctly = 56 / 2 = 28
   Number of questions answered incorrectly = - 2 marks  / -1 = 2 
   total  number of questions : 28+2= 30

2. N = 40
     English = 40 * 1/5  = 8 
     Maths = 40 * 2/5 = 16
     Science = 40 - 8 - 16 = 16
      Fraction for science = 16/40 = 2/5

3) Trunk = 27.6 kg     Suitcase = T * 5/6 = 27.6 * 5/6 = 23 kg
 
        Bags = Suitcase * 1/8 = 23/8 = 2.875 kg
         Suitcase + Bag = 25.875 kg       = Suitcase ( 1 + 1/8) = 23 * 9/8 kg

4)  - 57 x (-19) + 57 
           -57 ( -19  - 1 ) = -57 * -20  = 1140 
           Property we used here is the distributive property (of numbers) of multiplication over addition (or subtraction).


3 4 3
ignore my previous comments
it is okay. i like serious users like you. good.
hehehe ...... mention not.But how 2 become a moderator like u?
thanx n u r welcom
Nothing happened. Not say thanks to me sir.