Answers

2014-01-07T17:34:07+05:30
Answer is 4750.
dolls made in 7 days = 875
dolls made in 1 day  = 875/7 = 125
dolls made inn 38 days = 125 x 38 = 4750
1 4 1
  • van
  • Ambitious
2014-01-08T17:15:21+05:30
Let the no. Of dools made in 38 days be x
then, 875:7::x:38
         875*38=7x
         33250=7x
         X=33250/7=4750
0