Answers

2014-12-14T15:06:41+05:30
To cross the bridge the train has to travel 110+132=242 m
                     speed of train=72kmph=72000/3600=20m/s
Time require to travel 242 m= 242/20=12.1 sec
Train will take 12.1seconds to cross the bridge.

0
Please mark as best
Plzzzzz.............. :(
2014-12-15T05:30:20+05:30
Speed = 72km/hr
         
           = 72 * 1000
               60* 60
           = 72 * 5
                    18
           = 20m/s

Total distance = 110 + 132
                      = 242 meters

Time = Distance / speed

Time = 242 / 20

Time = 12.1 seconds.

So the train takes 12.1 seconds to cross the bridge.
0