Answers

The Brainliest Answer!
2014-12-16T17:40:59+05:30
CP= rs 750
market price = rs 750 + (750*50/100)
                       = RS 750 +375= RS 1125
DISCOUNT = 20% = 20*1125/100= RS 225
NOW SP= RS 1125- RS 225 =900 
PROFIT= SP-CP
               = 900-750= 150 RS
PROFIT% = PROFIT/CP*100
                    150*100/750
                          =20%  
hope it helped!!!!


3 4 3
2014-12-16T17:54:01+05:30
We have cost price CP= Rs750
Printed Price =  750 + 750*50/100          
                    = 750 +375 = 1125
 Saler has offered 20%Discount
         Hence selling price  SP= 1125*80/100 = Rs 900
         Profit made   SP-CP  = 900-750= Rs 150
Profit% = PROFIT*100/CP=150*100/750 =20%
 SP=Rs 900, Profit Rs 150, Profit 20%

2 4 2