Answers

2014-03-31T12:53:50+05:30
2X20+2X145
40+290
EXPENSE = Rs.330
1 5 1
2014-03-31T15:37:16+05:30
1 pen = Rs. 20
& 1 notebook = Rs. 145
2 pens cost  = 20*2 = Rs. 40
2 notebooks cost = 145*2 = Rs. 290
total cost / expenditure = 290 + 40
                                     = 330 Rs.
0
1 pen =rs 20 and 1 notebook=rs 145
2 notebooks cost 145*2=rs 290. 290+40=330