Answers

2015-01-31T16:57:27+05:30
Total marks Of 40 students=40*90=3600.... Total marks Of 5 students =5*97=485... Therefore total marks of remaining 35 students=3600-485=3115.....Thereof the average = 3115/35=89. (Ans)
0
2015-01-31T17:09:26+05:30
Remaining students please ask doubts and clear the doubts to brisk 5 students
0