Answers

The Brainliest Answer!
2014-04-19T16:14:04+05:30
Total no of units of food = 2000*30=60000 units of food
no. of units consumed in 10 days = 2000*10=20000 units
no of units left = 60000 - 20000 = 40000 units
after arrival of 500 soldiers, no of soldiers = 2500
no of days= units of food / no of soldiers
               = 40000 / 2500
               = 16 days
4 4 4