Answers

2015-03-19T11:51:36+05:30
24*5=120
therefor there is 120 sweets
if the number of children is redused by 4 no of children 'll be 6
x*6=120
x=120/6
=20
1 5 1
2015-03-19T13:00:44+05:30
no.of students=24
no.of sweets each gets=5
therefore,total no.of sweets=24*5=120
the no.of children when 4 is gone=24-4=20
hence,each child will get 120/20=6 sweets.
1 5 1