Answers

2015-03-29T20:16:45+05:30
According to the question,
Number of storeys between 106th and 46th floor = 106 - 46 = 60 floors
Total height of 60 floors = 60 x 5 = 300m
Now, we know that the lift moves 3m every second.

So, time taken to travel 300m = 300/3 
= 100 seconds
= 1 min 40 sec

Hope that helps !!
1 5 1
Plz pick it as best if it was helpful !! :)
thank u
:)
i have to doubt that whether to consider 46th and 106th floors too
no, it is simply the way u subtract two numbers by considering the last number that is 106 in this case
2015-03-29T20:45:23+05:30
the no.of floors in the building=114
the no.of floors from 46th to 106=60
the height of 60 floors=60*5=300
the lift moves 3m in every second.so,
the time taken=300/3=100sec.

1 5 1